Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen
Digitale voordelige en betrouwbare AO printers en multifuntionals
Met ons ruime assortiment aan Seico machines heeft u een ruime keuze aan mogelijkheden
Of het nu gaat om betaalbaar  kleuren printen en CAD plotten of
om monogroom laser printen op A0. Met Seiko kan het alemaal! 

Seiko IPE-3020 Pro

!

Hoge resolutie voor CAD. tot 2880 dpi
Ook zeer geschikt voor al uw presentaties, foto's en posters. Kleuren printen op professioneel nivo

Voordeliger met inkt en het is niet nodig te wisselen van de print koppen bij onderhoud zoals bij de concurrerende merken. Er kan met slechts 4 kleuren inkt net zo mooi worden geprint als bij andere printers met meerdere kleuren, doordat met variabele dot grootte wordt geprint. (Piezo head ipv termo head systeem)

Door op het foto symbool te klicken opent u de technische data sheet van deze printer
 

Seiko LP1010-CPL0

Inruil prijs
!
Wide Format LED Monochrome Printer

De SEIKO LP1010-CPL0 netwerk printer is ontworpen, om 600dpi Zwart/wit prints te produceren met een snelheid van 3 A0 formaten per minuut. Hij kan standaard al een lengte van 10 meter printen, en is uitgerust met 2 rollen. Gebruikers kunnen kiezen voor automatische rol keuze, of gebruik maken van de sheet-feed voor voorgesneden formaten.

De LP1010-CPL0 heeft een ingebouwde 20 GB Hard Disk en 256 MB Ram geheugen. De controller ondersteunt
HP-GL, HP-GL/2, HP-RTL, Raster, TIFF and CALS files.

Lage onderhoudskosten en een minimale downtime door de user-replaceable drum, hierbij vervangt de gebruiker zelf de drum als cartridge systeem.– Lage kosten voor een All-in service overeenkomst voor maximale ondersteuning door een van de Sihl Di:rect b.v. service monteurs onsite.

Door op het foto symbool te klicken opent u de engelse informatie brochure van deze machine.

Seiko LP-1020L-MFC

Inruil prijs
!
Wide Format LED Monochrome scanner/copier/printer met geïntegreerde COLOR SCANNER

De SEIKO LP-1020L-MFC MF netwerk printer/scanner is ontworpen, om 600dpi Zwart/wit prints te produceren met een snelheid van 4,8 mtr per minuut. Hij kan standaard al een lengte van 10 meter printen, en is uitgerust met 2 rollen. Gebruikers kunnen kiezen voor automatische rol keuze, of gebruik maken van de sheetfeed voor voorgesneden formaten.

De LP-1020L-MFC heeft een ingebouwde COLOR SCANNER met een true optical resolution van 600dpi, welke kan schakelen naar 4 verschillende instellingen (200dpi, 300dpi, 400dpi en 600dpi). Het overzichtelijke en gebruiksvriendelijke display geeft mogelijkheden voor collate, scan-to-file en print, copy en scale (van 25% tot 400%).

De LP-1020L-MFC heeft een interne 40Gb hard disk en 256Mb RAM, de controller ondersteunt HP-GL, HP-GL/2, HPRTL,

Raster, TIFF and CALS files. Lage onderhoudskosten en een minimale downtime door de user-replaceable drum – Lage kosten voor een All-in serviceovereenkomst voor maximale ondersteuning door een van de Sihl Di:rect service monteurs onsite

Product Highlights

3.4 A0 size prints per minute
Maximum 10m print length
36” print width
User replaceable drum 
CIS scanner with true optical resolution of 600dpi
Integrated controller 
Included Paper Stacker

Specification etc. Door op de foto symbool te klicken vind u  de engelse informatie folder van deze machine.

 

Seiko LP-1020L-MF

Inruil prijs
!

Wide Format LED Monochrome scanner/copier/printer

De SEIKO LP-1020L-MF MF netwerk printer/scanner is ontworpen, om 600dpi Zwart/wit prints te produceren met een snelheid van 4,8 mtr per minuut. Hij kan standaard al een lengte van 10 meter printen, en is uitgerust met 2 rollen. Gebruikers kunnen kiezen voor automatische rol keuze, of gebruik maken van de sheetfeed voor voorgesneden formaten.

De LP-1020L-MF heeft een ingebouwde CIS scanner met 600 DPI true optical resolution van 600dpi, welke kan schakelen naar 3 verschillende instellingen (200dpi, 400dpi en 600dpi). Het overzichtelijke en gebruiksvriendelijke display geeft mogelijkheden voor collate, scan-to-file en print, copy en scale (van 25% tot 400%).

Kies een serviceovereenkomst die het best past bij uw wensen.

De LP-1020L-MF heeft een interne 40Gb hard disk en 256Mb RAM, de controller ondersteunt HP-GL, HP-GL/2, HP-RTL, Raster, TIFF and CALS files.

Lage onderhoudskosten en een minimale downtime door de user-replaceable drum – dit geeft u de mogelijkheid tegen lage kosten een All-in serviceovereenkomst voor maximale ondersteuning door een van de Sihl Di:rect service monteurs onsite.

Product Highlights

3.4 A0 size prints per minute
Maximum 10m print length 
36” print width
User replaceable drum
CIS scanner with true optical resolution of 600dpi
Integrated controller 
Inclided Paper Stacker

Specification etc. Door op de foto symbool te klicken vind u  de Engelse informatie folder van deze machine.

 

 

Seiko LP-1020S-MF

Inruil prijs
!

 

Wide Format LED Monochrome Scanner/copier/printer

De SEIKO LP-1020S-MF MF netwerk printer/scanner is ontworpen, om 600dpi Zwart/wit prints te produceren met een snelheid van 4,8 mtr per minuut. Hij kan standaard al een lengte van 2,5 meter printen, en is uitgerust met 1 rol.
De LP-1020S-MF heeft een ingebouwde CIS scanner met 600 DPI true optical resolution van 600dpi, welke kan schakelen naar 3 verschillende instellingen (200dpi, 400dpi en 600dpi). Het overzichtelijke en gebruiksvriendelijke display geeft mogelijkheden voor collate, scan-to-file en print, copy en scale (van 25% tot 400%).
De LP-1020S-MF heeft een intern geheugen 256Mb RAM, de controller ondersteunt HP-GL, HP-GL/2, HP-RTL, Raster, TIFF and CALS files.
Lage onderhoudskosten en een minimale downtime
door de user-replaceable drum – Lage kosten voor een All-in serviceovereenkomst voor maximale ondersteuning door een van de Sihl Di:rect service monteurs onsite.

 Specification

Product Highlights

3.4 A0 size prints per minute
Maximum 2,5m print length
36” print width
User replaceable drum
CIS scanner with true optical resolution of 600dpi
Integrated controller 
included Paper Stacker

Seiko plainpaper assesoires

!

 

 

 

Prijs wijzigingen voorbehouden